Gastenboek

Verrassende kunst op deze leuke lokatie. De wetering leeft! Inspirerend! Lianne en Jelle.

Robert Zwart, een van de deelnemers aan het 100 meter poëzie en meer festival op 10 en 11 september 2016, maakte op zondag foto's en verwerkte deze in een slide show op you tube.

Hogeschool Utrecht Minor Fotografie

De aftrap van de Minor Fotografie van de Hogeschool Utrecht vond ook in 2016 plaats op de Weide Blik.

Eén van de opdrachten was: maak een groepsportret van de deelnemers aan de Minor. Dat kan een verrassende uitkomst geven...

Chambre 'd Amis

Van 7 t/m 29 mei 2016 is de Chambre d’Amis Expositie in De Weide Blik te zien geweest. In de sfeervolle voormalige boerderij van Tineke Booi en Leen Doeve hebben achttien kunstenaars hun werk kunnen tonen. De expositie is een succes geweest. We hebben 225 bezoekers getrokken en veel positieve reacties gekregen. Niet in de laatste plaats vanwege de prachtige rustieke locatie, die te midden van de weilanden aan de Langbroekerdijk in Driebergen heel bijzonder is. Bedankt voor alle gastvrijheid! De deelnemers van de Chambre d´Amis Expositie.

Het was leuk! Ik heb soms heimwee.

Margot Kikkert

NL Doet 2016

Op 12 maart 2016 was Lions Club Utrecht Host te gast op De Weide Blik te Driebergen voor het NL Doet project: het maken van uilenkasten voor de steenuil en de kerkuil. Wij hebben die dag mogen genieten van deze inspirerende omgeving en het echte buiten zijn weer eens mogen mee maken. In de verte zagen we kieviten en op de achtergrond hoorden wij het gehinnik van paarden, die in de wei staan. In de tussentijd hebben de Lions van Utrecht Host zich ingezet om 4 kasten te maken voor de steenuil en 5 kasten voor de kerkuil. Wij hopen dat de uilen gebruik gaan maken van deze gastvrijheid. Wij bedanken ook Leen en Tineke voor de goede zorgen om ons te voorzien van koffie, thee en een hartverwarmende soep tijdens de noeste arbeid.

Hartelijke groet, Lionsclub Utrecht Host.

Gevonden Vondsten, Expositie Niek van Spengen

“De Weide Blik is een gastvrije en mooie ruimte om te exposeren. De ruimtelijke werken van Gevonden Vondsten kwamen dankzij de vrijheid van inrichten zeer goed tot hun recht. Hulde.”

Hogeschool Utrecht Minor Fotografie

Bezinningsdag RK geloofsgemeenschap Montfoort-Linschoten

“15 Mensen van onze geloofsgemeenschap trokken naar een prachtige omgeving in Driebergen, vlak bij Langbroek, om eens met elkaar te praten over wat ons bezighoudt in het geloof, wat ons motiveert om ''iets'' te doen in de kerk.

We werden gastvrij ontvangen met koffie, thee en zelfgebakken lekkers en ook de rest van de dag ontbrak het de inwendige mens aan niets. Fijn dat het bos aan de overzijde gelegenheid bood om er even uit te lopen, om in tweetallen van gedachten te wisselen.“

Gerard Vendrig

West Weeft, Groep 12

Van 27 mei -1 juni 2014 waren wij als - Groep*12- te gast bij de Weide Blik in Driebergen. Tijdens de Week van het Weven 2014 hebben wij in De Weide Blik een groot aantal belangstellenden mogen begroeten. De sfeer van de expositieruimte en de mooie natuurlijke omgeving hebben bijgedragen tot een succesvolle week.

Kijk ook op de website: www.kunstgroep12.nl

Waterspraak, festival 100% Utrechtse Heuvelrug

“In juni 2013 waren wij te gast met het festival WATERSPRAAK bij Tineke en Leen op De Weide Blik in Driebergen. Wij vertoonden films die inzicht boden in de verschillende rollen dat water kan hebben: tekort, overstroming, recreatie etc.. Als festival locatie voldeed het goed. Ook het hartelijke ontvangst van de gastheer en –vrouw werd als zeer prettig ervaren bij de bezoekers van het festival. Wij komen graag nog een keertje terug op deze unieke locatie.”

Annelou Evelein, projectcoordinator